Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima şansă pentru Iohannis să-şi recupereze casa pierdută în instanţă / UPDATE

Preşedintele Klaus Iohannis află dacă recuperează casa din centrul Sibiului. Şeful statului a contestat decizia prin care contractul de vânzare-cumpărare a fost declarat nul, iar astăzi magistrații Curții de Apel Brașov trebuie să ia o decizie, informează Digi 24.

UPDATE: Instanta a ales insa sa amane decizia 6 luni. In tot acest timp s-ar putea pronunta o decizie de stramutare a procesului, asa cum presedintele Klaus Iohannis a solicitat la ICCJ. Judecatorii Curtii Supreme vor discuta cererea presedintelui pe 17 februarie.

În contestația depusă în toamna anului trecut, Klaus Iohannis a cerut desființarea deciziilor civile prin care mai întâi Tribunalul Brașov și apoi Curtea de Apel Brașov au anulat contractul de vânzare - cumpărare a imobilului situat într-o zonă foarte căutată, din centrul municipiului Sibiu.

Pe 4 ianuarie anul acesta, Curtea de Apel Brașov a fixat un nou termen de judecată pentru astăzi. Unul dintre argumentele judecătorilor a fost că avocații președintelui nu au motivat atunci contestația în anulare. Este ultima cale de atac pe care soții Iohannis o pot cere, în acest caz.

Vezi şi: Iohannis isi cauta salvarea la ICCJ pentru a-si lua casa inapoi. Ce suspiciuni reclama

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.