Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele clipe ale pasagerilor avionului prăbușit în Alpi au fost filmate. Ce se aude și vede pe ele

avion

Pasagerii avionului A320 al companiei Germanwings au fost pe deplin conştienţi de faptul că aparatul se va prăbuşi şi au strigat "Doamne, Dumnezeule" înainte de prăbuşire, potrivit unei înregistrări pe care săptămânalul Paris Match şi cotidianul german Bild au putut să o vizioneze, relatează AFP. 

În această înregistrare "se aude strigătul +Doamne, Dumnezeule+ în mai multe limbi", a afirmat marţi Paris Match pe site-ul său. Săptămânalul asigură că nu are "nicio îndoială" cu privire la provenienţa înregistrării, în cazul de faţă un telefon mobil. 

"Scena este atât de haotică încât nu se distinge nicio persoană dar strigătele dovedesc că ei erau pe deplin conştienţi de ceea ce va urma. Spre sfârşit, după o zguduitură, strigătele se intensifică. Apoi nimic", precizează Paris Match. 

În aceeaşi înregistrare "se aud de asemenea de cel puţin trei ori lovituri metalice care sugerează că pilotul încerca să deschidă uşa cabinei de pilotaj cu un obiect greu", adaugă Paris Match, confirmând înregistrările cutiei negre. 

Accidentul A320 în Alpii francezi a făcut 150 de morţi. Copilotul aparatului este suspectat că l-a provocat.AGERPRES

UPDATE:

Jandarmeria franceză a apreciat ca ''total falsă'' afirmaţia că pasagerii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings erau pe deplin conştienţi că aparatul se va prăbuşi şi că au strigat ''Doamne, Dumnezeule!'' înainte de prăbuşire, aşa cum ar fi relevat o înregistrare video pe care revista franceză Paris Match şi cotidianul german Bild au putut s-o vizioneze, relatează miercuri AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.