Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUIRE în America: Pe cine a decis Donald Trump să numească ministru al Securităţii Interne / FOTO

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, intenţionează să-l numească pe generalul în rezervă John Kelly la conducerea Departamentului pentru Securitate Internă, a informat miercuri CBS News, preluat de Reuters.

John Kelly, fostul şef al Comandamentului Sudic al SUA până la începutul acestui an, a acceptat propunerea lui Donald Trump, a precizat CBS, citând surse sub rezerva anonimatului. Din această poziţie, Kelly a condus operaţiunile militare ale forţelor armate ale SUA în America Centrală şi de Sud, scrie agerpres.ro.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

John Kelly este al treilea general pe care Trump l-a ales pentru o funcţie importantă în administraţia sa, precizează Reuters. Viitorul preşedinte al SUA, Donald Trump, a anunţat că îl va numi pe generalul de marină în rezervă James Mattis la conducerea Pentagonului, în timp ce generalul în rezervă Michael Flynn a fost ales pentru funcţia de consilier pe probleme de securitate naţională.

Propunerea i-a fost făcută lui Kelly în momentul în care acesta se afla într-o călătorie Europa, au declarat surse pentru CBS. Anunţul în legătură cu alegerea făcută de Trump pentru funcţia de ministru al securităţii interne va fi făcut în zilele următoare de echipa preşedintelui ales.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.