Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUITOR! Averea IMPRESIONATĂ a preotului Pomohaci, implicat într-un scandal sexual

YouTube
cristian pomohaci

Averea preotului Cristian Pomohaci, cunoscut mai mult ca fiind un îndrăgit interpret de muzică populară, este subiectul principal zilele acestea, când acesta este implicat într-un scandal scandal, după ce a apărut o înregistare audio în care îi face avansuri sexuale unui tânăr de doar 17 ani.

Fost ministru al Educației, mesaj pentru liceeni în prima zi de probă scrisă: 'Să nu mă înjurați'

Pomohaci este un abonat al primăriilor, care-l solicită de câte ori  este vorba despre un concert organizat de acestea. Conform ziarmm.ro, Pomohaci a încasat numai de la Primăria Baia Mare, între anii 2012 şi 2015, suma de 50.736 de lei, adică peste 11.000 de euro, pentru participarea la vreo 6 evenimente.  Şi în ceea ce priveşte maşinile pe care le conduce, Pomohaci a fost criticat. În urmă cu mai mulţi ani, el şi-a cumpărat un Duster care are numărul BN -11 -SUS, numai că pe plăcută acesta este aşezat în aşa fel încât scrie BN IISUS. Mai mult, în urmă cu mai bine de un an a fost vazult la evenimente cu un Audi cu numărul „DUH”, potrivit Știrile Kanal D.

Cristian Pomohaci este implicat într-un scandal monstruos după ce în media a apărut o înregistrare audio care ar surprinde o conversație realizată de un adolescent în vârstă de 17 ani, căruia preotul și cântărețul de muzică populară Cristian Pomohaci i-ar fi făcut propuneri indecente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.