Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ pentru DNA: Au scăpat un ”greu” în instanță

DNA 1

Procurorii DNA mai și pierd în fața judecătorilor! Oamenii conduși de Laura Codruța Kovesi nu au putut dovedi utilitatea menținerii în arest a primarului suspendat al municipiului Piteşti. Tudor Pendiuc a fost eliberat din arest, el fiind pus sub control judiciar.

Tudor Pendiuc, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 20 martie, fiind acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

Aflat în arest preventiv din decembrie 2014, a fost trimis în judecată de DNA în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, alături de alte nouă persoane, între care fiica acestuia, doi directori ai societăţii de transport şi un ofiţer DNA.

Primarul suspendat al municipiului Piteşti a fost arestat preventiv în 12 decembrie 2014, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea procurorilor, care l-au acuzat că, în timp ce era în arest la domiciliu, a luat legătura cu o altă persoană cercetată în dosarul său de corupţie.

Social-democratul Tudor Pendiuc este unul dintre cei mai longevivi primari din România. El a fost ales primar al municipiului Piteşti pentru prima dată în anul 1992 şi de atunci ocupă fără întrerupere această funcţie, fiind reales de piteşteni la fiecare patru ani.

Tudor Pendiuc era la conducerea PSD Argeş, după ce fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Constantin Nicolescu, a fost condamnat definitiv pentru conflict de interese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.