Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINTĂ pentru PNL: L-au dat afară pe 'cel mai bun candidat', dar a fost NESTATUTAR

PNL

Omul despre care Alina Gorghiu spunea că e cel mai bun candidat al PNL la alegerile locale, Pavel Badea, a câștigat bătălia cu partidul. Curtea de arbitraj a PNL a stabilit că excluderea lui Pavel Badea din partid în urma unei decizii din 10 iunie a conducerii PNL Dolj este nestatutară. Surse din partid au declarat pentru AGERPRES că în baza hotărârii Curţii de arbitraj a PNL Pavel Badea îşi va putea exercita mandatul de consilier în Consiliul Local Craiova pe care l-a câştigat în urma alegerilor locale din iunie.

La şedinţa de constituire a Consiliului Local Craiova din 23 iunie a fost amânată validarea mandatului lui Pavel Badea, după ce PNL Dolj a trimis înştiinţare că acesta a fost exclus din partid şi i-a fost retras sprijinul politic, motiv pentru care îşi pierde mandatul de ales local, iar în locul lui ar fi urmat să intre în Consiliu Doru Câplea.

Citește și: S-au călcat în picioare pentru a intra în McDonald’s‎: Imagini INCREDIBILE

"Se prorogă validarea mandatului unuia dintre cei doi consilieri: Pavel Badea şi Doru Câplea, până la adoptarea unei hotărâri definitive de excludere din rândurile partidului a domnului Pavel Badea", s-a precizat în hotărârea CL Craiova.

În baza deciziei Curţii de arbitraj a PNL, Pavel Badea va putea fi validat în funcţia de consilier local. Pavel Badea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Craiova după ce a candidat pentru Primăria Craiova şi a obţinut 12,7%.

Citește și: Iată cât de importantă e ora la care mănânci: Efectele sunt vitale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.