Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șumudică îi răspunde lui Gigi Becali și face o dezvăluire incredibilă. Un nou caz 'valiza'?

Marius Sumudica

Marius Şumudică se apără, după ce Gigi Becali a declarat că antrenorul Astrei a venit de două ori la palatul său, pentru a i-l propune pe Alibec pentru 1,2 milioane de euro. În plus, Şumudică face o dezvăluire incredibilă: Becali a încercat să-l contacteze înainte de un meci foarte important al Astrei, scrie ProSport.

În replică pentru afirmaţiile făcute de Gigi Becali, Marius Şumudică susţine că patronul Stelei a încercat să-l contacteze înainte de un meci important jucat de Astra. Patronul Stelei era interesat ca Astra să scoată un rezultat bun în acel meci şi Şumudică lasă de înţeles că Becali ar fi încercat să-l stimuleze.

Ba mai mult, antrenorul Astrei susţine că a fost contactat de mai mulţi apropiaţi ai lui Gigi Becali, după ce el a refuzat dialogul cu patronul Stelei.  Cel mai probabil, este vorba despre un meci dintre Astra şi ASA, din finalul sezonului trecut. Echipa lui Şumudică a câştigat surprinzător atunci şi Steaua a reintrat în lupta pentru titlu:

”Eu l-am dat în judecată pe Gigi Becali, după ce a declarat despre mine că are informaţii că am pariat. Eu am fost o singură dată la palat, când am fost delegat de domnul Buduru. Atunci nu fusese Dani Coman instalat. Şi a făcut ofertă de 1,2 milioane de euro pentru doi jucători. Domnul Becali a încercat să intre în vorbă cu mine înainte de un meci şi eu am evitat. Nu ştiu ce a vrut. Suna fel de fel de oameni de persoane din Pipera, că suntem vecini acolo, încercând să vorbească cu mine. Dar eu am evitat. Şi mi-am apărat corect şansele în acel meci. Despre Şumudică, domnul Becali. Eu nu umblu nici cu valize, nici cu altceva. Treceam prin Pipera, erau oameni care claxonau să opresc. Eu am accelerat şi am mers mai departe”, a declarat Marius Şumudică la DigiSport.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani se plânge şi de faptul că Astra este dezavantajată în acest final de sezon. Şumudică spune că Sebastian Colţescu va fi delegat la meciul cu Pandurii, de marţi, un arbitru pe care îl bănuieşte că-i va dezavantaja echipa. Asta după ce în sezonul regulat a anulat trei goluri Stelei, într-un meci cu Astra: ”Am informaţii că la meciul de marţi, cu Pandurii, o să vină o brigadă dubioasă. Este un arbitru pe care eu nu-l vreau delegat. Cine credeţi că va fi delegat? Eu am informaţii că la acel meci va fi delegat Sebastian Colţescu. Eu nu cred că este normal ca CCA să ia această decizie pentru acest meci. Ştiţi foarte bine ce presiune s-a pus pe acest arbitru. Tocmai de aceea eu cred că n-ar fi bine să fie delegat acest arbitru!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.