Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor a fost ÎMPUȘCAT MORTAL în timp ce filma / VIDEO

lumanare

Un tanar actor australian a fost impuscat mortal, luni dimineata, in timpul filmarilor la un videoclip hip-hop, intr-un bar din Brisbane, au anuntat reprezentanti ai politiei, informeaza DPA si Reuters. Mai multe focuri de arma au fost trase luni dimineata, in jurul orei 03:00 GMT, in barul Brooklyn Standard din Brisbane, in timpul filmarilor unui videoclip pentru o melodie a grupului hip-hop australian Bliss n Eso.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îi ia la întrebări pe oamenii lui Sorin Grindeanu: Atac DUR la adresa SRI

In urma focurilor de arma, declansate in mod accidental dupa cum arata media locale, unul dintre actorii de pe platoul de filmare - Johann Ofner, 28 de ani - "a fost ranit in piept si a decedat", dupa cum a declarat reporterilor detectivul de politie Tom Armitt. Politia a lansat o ancheta cu privire la acest incident, a precizat Armitt.

Citeşte şi: Criminalul a făcut mărturisiri complete: Cum a UCIS-O pe celebra interpretă a hitului Lambada /VIDEO

Barbatul a primit ingrijiri medicale la fata locului, atat din partea membrilor echipei de filmare cat si a paramedicilor, insa dupa de o ora de eforturi pentru resuscitare a fost declarat decedat. Conducerea Bliss n Eso a anuntat ca membrii formatiei nu se aflau in locatie la momentul incidentului. "Echipa de productie video si trupa noastra colaboreaza in prezent cu politia in cadrul investigatiei si nu putem oferi in acest moment mai multe amanunte", se precizeaza in comunicatul grupului, potrivit DPA. Trupa publicase anterior un anunt potrivit caruia erau cautati actori care sa joace in videoclipul piesei "Friend Like You", printre roluri fiind cel al unui baiat asiatic in varsta de 11-16 ani, un tanar dealer de droguri de circa 30 de ani si un barbat fara adapost, conform Agerpres. Formatia australiana Bliss n Eso urmeaza sa lanseze cel de-as saselea album la finele acestui an, mai arata Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.