Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor îndrăgit din 'Las Fierbinți', VICTORIE URIAȘĂ împotriva unei bănci

las fierbinti actori

Tot mai mulţi români câştigă procesele pentru credite cu clauze abuzive. Actorul Cuzin Toma, cunoscut ca Firicel din „Las Fierbinți”, a câștigat un proces intentat băncii de la care luase un credit în franci elvețieni.

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în dosarul Laura Codruţa Kovesi - Antena 3


Buna dimineața!
Uraaa Uraaa Uraaa – se aude intr un singur glas..

Ce veste credeti ca am primit ieri din partea avocatilor mei?...

Victorie împotriva băncii!!!

Va amintiti ca pe la sfarsitul lunii mai, va spuneam ca am un credit in franci elvetieni si ca am hotarat sa transmit bancii o notificare de dare in plata? Asa am si facut. Banca a facut contestatie si o sa urmeze un proces, dar asta e alta poveste...

Cel mai important de spus este ca astazi am aflat solutia definitiva intr-un alt proces cu banca, legat de acelasi contract. Este vorba de dosarul nr. 8709/3/2015. Judecătorii au decis în mod definitiv că în contractul formulat de catre banca, clauzele privind dobanda și comisionul de administrare sunt ABUZIVE, au dispus eliminarea lor din contract și restituirea tuturor sumelor platite in baza lor catre subsemnatul. Totodata, au obligat banca să îmi plătească dobânda legală aferentă acestor sume.

Dezvăluiri SENZAȚIONALE din dosarul DIPI: Gabriel Oprea a fost interceptat de SRI

Pentru aceasta mare victorie le multumesc domnului avocat Gheorghe Piperea și domnului avocat Razvan Barac pentru profesionalismul de care au dat dovadă in gestionarea dosarului.

Celor care aveti pe umeri povara unor contracte de credit care incalcă legea, vă spun, acum din proprie experienta, ca puteti invinge băncile si vă puteți recâștiga drepturile în instanță. Nu vă dați bătuți!

Va multumesc si va doresc si voua sa fiti victoriosi in toate luptele pe care le aveti de dus!”, este mesajul postat de acesta pe contul personal de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.