Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent, accident cu maşina părinţilor. Tânărul de 16 ani, la un pas de COMĂ alcoolică

www.radiotimisoara.ro
poliție accident

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vaslui, a fost prins de politişti după ce a provocat un accident pe DN 24, în timp ce mergea cu maşina părinţilor la iubita sa. El avea o alcoolemie de 1,21 la mie în aerul expirat, potrivit Spynews.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc în localitatea Muntenii de Jos, la câţiva kilometri de municipiul Vaslui, după ce adolescentul a intrat cu maşina într-un alt autoturism aflat în faţa sa şi condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani.

Vasluianul de 16 ani luase maşina părinţilor, fără acordul acestora, dintr-o parcare din municipiul Vaslui, pentru a ajunge la iubita sa.

"Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul minorului de 16 ani aparatul a indicat o valoare de 1,21 mg/litru alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Politiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele adolescentului de 16 ani pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Citeşte şi: Omul de care se teme Kovesi, RUPE TĂCEREA. 'Mă aştept să fiu ARESTAT'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.