Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt adolescent ucis de poliţie la Los Angeles

captura youtube
IMPUSCAT

Cel de-al doilea bărbat ucis de poliţia din Los Angeles (LAPD) la sfârşitul săptămânii trecute era, de asemenea, un adolescent: el a fost identificat joi ca fiind Daniel Henrique Perez, în vârstă de 16 ani, a confirmat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a medicinii legale.

Daniel Henrique Perez a fost ucis sâmbătă având în mână un pistol jucărie despre care poliţiştii au crezut că este o armă adevărată. Carnell Snell, un afro-american de 18 ani, a fost împuşcat cu o zi înainte, fugărit de poliţie şi având în mână o armă de foc, potrivit unei înregistrări video difuzate de forţele de ordine.

Citește și: 13 români condamnaţi la închisoare în Franța pentru furt de mărfuri

Alţi doi bărbaţi de culoare, ambii în vârstă de vreo 30 de ani, au fost, de asemenea, ucişi de poliţie săptămâna trecută în sudul Californiei: Reginald Thomas la Pasadena, care a murit din cauza şocurilor electrice ale unui pistol Taser, şi Alfred Olango, în apropiere de San Diego. El a fost împuşcat după ce a îndreptat spre poliţişti o ţigară electronică pe care ei au considerat-o o armă reală.

Aceste incidente au declanşat mai multe zile de manifestaţii, unele însoţite de violenţe, într-un context rasial tensionat în Statele Unite din cauza mai multor fapte similare pe întreg cuprinsul ţării, anunță Agerpres.

Pe de altă parte, autorităţile din California şi publicul au adus joi un omagiu sergentului de poliţie Steve Owen, ucis cu o zi înainte în cursul unei intervenţii legate de un jaf, fiind, după mai bine de un deceniu, primul ofiţer de rangul său căzut în misiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.