Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion British Airways a fost deviat la Vancouver după ce echipajul s-a simţit rău

Inquam Photos / Octav Ganea
F16 avion Inquam Photos

Un avion British Airways (BA) care efectua un zbor de la San Francisco la Londra a fost deviat la Vancouver, sud-vestul Canadei, după ce membrii echipajului de cabină s-au simţit rău, a anunţat compania marţi, informează Reuters. Potrivit purtătoarei de cuvânt a British Airways, Michele Kropf, cei 25 de membri ai echipajului au fost transportaţi în spitale locale ca măsură de precauţie, dar acum au fost externaţi. Ea a adăugat că niciun pasager nu a fost dus la spital.

Kropf a precizat că echipajul nu a fost tratat pentru inhalare de fum, aşa cum anunţase anterior CBC News. BA nu a comentat cu privire la cauza problemei. "Zborul de la San Francisco a fost deviat spre Vancouver după ce membrii echipajului de cabină s-au simţit rău. Ca măsură de precauţie, ei au fost examinaţi în spitale locale", a declarat BA într-un comunicat. Potrivit companiei aeriene, personalul său din Vancouver a aranjat cazare la hotel pentru clienţii afectaţi, acestora urmând să li se rezerve locuri pe zboruri alternative cât mai curând posibil.

Zborul deviat a aterizat la Vancouver luni în jurul orei 23.30 (6.30 GMT marţi), a declarat purtătorul de cuvânt de la aeroportul din Vancouver, Chris Devauld, răspunzând la întrebări suplimentare despre incident, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.