Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avocat celebru, cerere incredibilă: A cerut azil în India după ce a câştigat un proces important

avocat judecator

Un avocat celebru a făcut o cerere incredibilă după ce a câştigat un proces extrem de important. A cerut azil în India imediat după ce a fost achitat în procesul de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii. Ionel Sărac, cunoscut ca avocatul romilor, a depus o cerere la Ambasada Indiei prin care solicită să primească cetățenia indiană și altă cerere la Ambasada României din India, unde să lucreze ca scrib sau consilier juridic.

Citeşte şi: Încă un MEGA-DOSAR la DNA: Denunțul care ZGUDUIE DIICOT-ul

”Dacă îmi acceptă cererea de azil, o să învăț și limba lor în câteva luni. Să știți de la mine că nu este lucru ușor să iei viața de la capăt la 58 de ani. Dacă trebuie să învăț limba indiană, voi face și acest lucru. Știu că și acolo este greu, dar sunt dispus să încep totul de la zero”, a mărturisit avocatul, conform stiridecluj.ro.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, SOMAŢIE în direct către Victor Ponta: 'Vorbeşte! Pe tine te-au şantajat'

Sărac spune că a auzit cu bucurie declarația ministrului de Externe al Indiei, Sushma Swaraj, de la un congres internațional al țiganilor, prin care îi cheamă pe toți țiganii acasă, și că autoritățile române l-au tot șicanat din cauza apartanenței lui la etnia țigănească: ”Vă aduc la cunoștință cu sinceritate că, într-o dimineață, văzând știrea transmisă de dvs. pe un post TV, știre constând în aceea că indienii ne vor în țara mumă pe țiganii de pe întregul mapamond, mi-au curs în mod involuntar lacrimile de bucurie”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.