Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care a accidentat mortal o persoană și a fugit de la locul accidentului, reținut de Poliție

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliția Română anunță că un bărbat în vârstă de 29 ani din București, care a furat un autoturism cu care a accidentat mortal o persoană, fugind ulterior de la locul faptei, a fost identificat și reținut.

"În data de 22 iulie, în jurul orei 20,30, o persoană în vârstă de 48 de ani, în timp ce se afla în traversarea străzii Prelungirea Ferentari, la intersecția cu Str. Tunsu Petre, a fost accidentată de conducătorul unui autoturism, marca Daewoo Cielo, care circula dinspre Șos. Sălaj. Din impact, a rezultat rănirea gravă a pietonului. După producerea accidentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul, fugind de la fața locului într-o direcție necunoscută. Victima a fost transportată la spital, unde la data de 24 iulie a decedat", precizează sursa citată.

În urma activităților specifice, polițiștii Brigăzii Rutiere au identificat conducătorul auto implicat în accident, acesta fiind un bărbat în vârstă de 29 de ani din București, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mașina fusese luată fără știrea proprietarului de la unitatea unde își desfășura activitatea.

"În baza probatoriului administrat, s-a luat măsura reținerii, cel în cauză fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului", arată sursa citată.

Citeşte şi: Întâlnire de GRAD ZERO la Palatul Victoria între premierul Tudose şi CSM - PRESĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.