Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru artist a bătut un elev la balul bobocilor / VIDEO

trilulilu.ro
pumn lovitura

Imagini incredibile petrecute la un bal al bobocilor. Un celebru cântăreţ autohton a luat la bătaie un elev chiar în timpul concertului. Cântăreţul Grasu XXL a coborât de pe scenă şi a bătut un băiat aflat în public. Scena a fost filmată de un alt tânăr, prezent la spectacol.

Citeşte şi: Gabriela Firea, atac dur la Klaus Iohannis: Mesajul 'la ceas de seară' al primarului general

În timp ce cânta, Grasu XXL ar fi auzit de pe scenă, când un adolescent aflat în public, scanda numele unei trupe care urma să cânte după el. Artistul s-ar fi simtit jignit si s-ar fi enervat atât de tare incat a coborat de pe scena si s a dus glont la acel tanar si l a lovit peste cap. Deocamdata, nimeni din partea reperului nu a venit cu vreo explicatie pentru gestul cantaretului, insa PR-ul său a spus ca este exclusă varianta consumului de alcool in cazul lui Grasu XXL, conform Antena 1. Puştiul a conformat bătaia încasată de la cântăreţ.Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul împotriva versurilor sale prin intermediul unor semne, nu tocmai adecvate ce-i drept... După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altei persoane, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scena şi m-a lovit.", a declarat tânărul pentru spynews.ro.

Citeşte şi: INCIDENT O deputată a fost REȚINUTĂ pe Aeroportul din Moscova

Înainte de a sări la bătaie, Grasul XXL a strigat la microfon în mod repetat "Să-i dăm la m**e! Cine e cu mine să strige m**e!". Grasul XXL nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu trei ani, rapper-ul a mai avut o astfel de ieşire nervoasă în timpul unui concert susţinut la Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.