Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru avocat de la Washington reprezintă Casa Albă în dosarul rus

reuters
trump, ok, casa alba

Casa Albă a anunţat sâmbătă numirea unui consilier juridic special, care potrivit presei americane se va ocupa de anchetele privind relaţia preşedintelui Donald Trump cu Rusia, transmite AFP, conform agerpres.ro

Comunicatul oficial anunţă doar faptul că "Ty Cobb va ocupa funcţia de avocat special". Cobb, în prezent partener în firma de avocatură Hogan Lovells din Washington, este un fost procuror federal.

Descoperire surprinzătoare! Obiceiul sănătos de dimineață care ți-ar putea prelungi viața


Presa din Statele Unite, care a anticipat numirea încă de vineri, afirmă că noul consilier va avea sarcina de a răspunde întrebărilor din anchetele desfăşurate de FBI (Biroul Federal de Investigaţii) şi de Congres despre legăturile dintre campania electorală a lui Donald Trump şi Rusia. Potrivit televiziunii ABC, preluate de France Press, Cobb îşi va coordona activitatea cu avocaţii privaţi angajaţi de Trump ca apărători în scandalul amestecului Moscovei în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

Dezvăluiri ULUITOARE din închisoare: Dorin Cocoș, la un pas să se sinucidă


Ultima noutate în acest scandal, înainte de cooptarea lui Cobb în echipa juridică a preşedinţiei, era întâlnirea lui Donald Trump junior, fiul cel mare al preşedintelui, cu o avocată din Rusia, Natalia Veselniţkaia, în timpul campaniei de anul trecut. Săptămâna aceasta, dezvăluirile despre eveniment s-au succedat rapid în presa din SUA. Pe lista participanţilor la întâlnire s-au aflat, potrivit diverselor articole din ziare şi emisiuni de televiziune, Jared Kushner, ginerele preşedintelui, fostul consilier de campanie Paul Manafort şi Rinat Ahmetşin, un lobbyist din Washington, fost ofiţer sovietic de contraspionaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.