Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru neurolog a pus diagnosticul: Ce a suferit Stela Popescu, chiar pe scenă, cu câteva ore înainte de a muri / VIDEO

Stela Popescu s-a stins din viață în urma unui atac vascular cerebral! Medicii spun că boala a debutat chiar la o festivitate unde marea actriță a fost premiată. Unul dintre cei mai renumiți neurologi ai României a pus diagnosticul pentru ce i s-a întâmplat, chiar marți seara, cu doar câteva ore înainte să moară, Stelei Popescu.

Radu Tudor a prezentat, la Antena 3, la emisiunea sa, ”Punctul de întâlnire”, opinia medicală a prof.univ.dr. Ovidiu Băjenaru, președintele de onoare al Societății Române de Neurologie. ”Tulburare afazică acută însoțită de deficit motor al membrului superior drept. Debut tipic de accident vascular cerebral în teritoriul arterei carotide interne stângi!”, a fost diagnosticul pus de renumitul medic pe baza imaginilor de mai jos.

Citește și: Surse: Dan Andronic ar fi cumpărat 50% din acțiunile unei televiziuni important de știri! Reacția patronului Evz .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.