Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru rapper ucis acum 20 de ani ar fi...în viaţă: Imaginea care răstoarnă situaţia / VIDEO

Tupac Shakur

În urmă cu 20 de o crimă oribilă a oripilat lumea muzicii. Celebrul rapper Tupac Shakur a fost împuşcat mortal. De-a lungul timpului, au apărut mai multe imagini care voiau să demonstreze că acesta nu a murit. Toate s-au dovedit a fi făcături. De această dată, a mai apărut o nouă imagine.

Citeşte şi: Soțul Monicăi Iacob Ridzi îi calcă pe urme: DNA îl acuză de abuz în serviciu și deturnare de fonduri

Un selfie inclus intr-un video de pe YouTube, care l-ar infatisa pe rapper sau pe o alta persoana care seamana izbitor cu el, relateaza Daily Mail. "Ai vazut asta? Este Tupac suta la suta, aceleasi sprancene, aceleasi buze", se spune in inregistrarea video. Persoana din imagine poarta o bandana si un hanorac albastru, cu fermoar. Asemanarea este, intr-adevar, izbitoare. In foarte scurt timp, acest video a fost vizualizat de 1,4 milioane de oameni, iar utilizatorii si-au spus parerile. "Stiu ca toata lumea si-ar dori sa revina, dar este mort", spune cineva intr-un comentariu.

Citeşte şi: Surprize uriaşe între românce, la US Open, în primul tur

"Cine spune ca acest tip este in viata este complet idiot. In zilele noastre nu te poti ascunde", este de parere alt utilizator. De cealalta parte, foarte multi comentatori nu se indoiesc de autenticitatea fotografiei: "E clar, el este!". Una dintre cele mai raspandite teorii ale conspiratiei spune ca Tupac este exasperat de atentia pe care o atragea si si-a inscenat moartea, dupa care a fugit in Cuba.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.