Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru senator PSD, evacuat din casă: Trebuie să plătească zeci de mii de euro despăgubire

PSD

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis definitiv ca senatorul PSD Şerban Nicolae să fie evacuat dintr-un apartament ce aparţine RA-APPS, situat într-un imobil de pe strada Mihai Eminescu din Capitală.

De asemenea, judecătorii au decis ca Şerban Nicolae să plătească RA-APPS suma de 25.380 euro, în echivalent în lei la data plăţii, reprezentând contravaloarea folosinţei fără titlu a imobilului pentru perioada mai 2008 - noiembrie 2008, precum şi suma de 522 lei, reprezentând dobânda legală aferentă primei sume.

Citește și: O fostă gimnastă din România, goală pușcă într-o revistă din Italia / FOTO 18+

Tribunalul a respins apelul declarat de Şerban Nicolae şi a menţinut decizia de evacuare dată în septembrie 2011 de Judecătoria Sectorului 2. Tribunalul Bucureşti a redus însă pretenţiile RA-APPS în legătură cu banii care trebuie plătiţi de la Şerban Nicolae, de la 111.949 euro, cât stabilise Judecătoria Sectorului 2, la 25.380 euro.

Şerban Nicolae a primit în chirie un apartament de 150 mp de la RA-APPS, după ce a fost consilier de stat al fostului preşedinte Ion Iliescu (2001-2004) şi ministru pentru relaţia cu Parlamentul (iunie-decembrie 2004).

Citește și: Bătaie ca-n filme între 5 femei într-un avion / VIDEO

În 2011, RA-APPS susţinea că Şerban Nicolae avea o restanţă la plata chiriei de 111.949 euro, pentru ca în anul 2013, Guvernul Ponta să dea publicităţii o listă a chiriaşilor de la RA-APPS care înregistrau restanţe şi în care senatorul PSD figura cu o datorie de 460.020 lei. Pe această ultimă listă, Şerban Nicolae ocupa un apartament de 154 mp (trei camere plus o cameră de serviciu), pentru care plătea o chirie de 600 de euro pe lună.

Citește și: EXPLOZIE pe scena politică: Denunț la DNA, mărturii uluitoare despre Codruț Marta și Băsescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.