Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consilier local PNL, dat dispărut de fosta soție, găsit la mănăstire

Mihail Lupu, omul de afaceri în vârstă de 40 de ani dat dispărut de la domiciliu în urmă cu două săptămâni, a fost găsit de poliţiştii de investigaţii criminale băcăuani "la o mănăstire din judeţul Neamţ", a indicat vineri seara, pentru AGERPRES, inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

"Bărbatul a declarat că nu a fost victima niciunei infracţiuni", a mai precizat Narcisa Butnaru.

Dispariţia omului de afaceri, fost candidat la primăria Buhuşi în 2012 din partea PDL, în prezent consilier local PNL, devenise misterioasă deoarece s-a produs după ce dupa ce în data de 15 mai avusese o întâlnire de afaceri cu un acţionar al firmei pe care o controla, Viva Feed din Buhuşi, profilată pe producerea furajelor, căruia i-ar fi întocmit un act de mâna prin care se arăta dispus să-i cedeze gratuit cele 60% din acţiunile pe care le deţine la respectiva firmă.

,,Am vorbit cu el la 1 noaptea. Din acel moment, nimeni nu mai ştie nimic de el. Şi nu e omul care să lipsească atâtea zile fără să dea un semn de viaţă. Pe copil îl suna să se informeze zilnic despre ce face', declara Carmen Lupu, fosta soţie a lui Mihai Lupu atunci când a anunţat poliţiei dispariţia acestuia.

Lupu este un membru marcant al PNL Buhuşi, absolvent al Universităţii de ştiinţe agricole şi medicină veterinară 'Ion Ionescu de la Brad' Iaşi, facultatea de Ştiinte agricole şi silvice-zootehnice. Este doctor în zootehnie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.