Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consultant politic anunță 'SFÂRȘITUL' lui Liviu Dragnea: 'Pierde IREMEDIABIL'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Invitat în emisiunea ”Realitatea Românească”, moderată de Octavian Hoandră la Realitatea TV, Cozmin Gușă a comentat ultimele evenimente de pe scena politică din România, punctând situația în care se află în acest moment șeful PSD, Liviu Dragnea. El a susținut că Președintele Camerei Deputaților a fost un "lup alfa" în partidul pe care-l conduce, dar acum "pierde iremediabil" din cauza strategiei sale "haotice". Totodată, consuntantul politic a comentat și evoluția premierului Mihai Tudose, despre care se arată încântat.

"Dragnea a fost lup alfa și a pierdut și s-ar putea să fi pierdut într-un fel iremediabil. A avut o strategie haotică și greutățile pe care le are, apropo de Teldrum, au dus la imposibilitatea lui de a mai conduce PSD. Acum, un om înțelept, în situația lui, ar face un pas în spate. Tot ar rămâne un om relevant în partid dacă ar face un pas în spate. El a ratat că și-a dorit să rezolve doar pentru sine tema amnistiei și grațierii", a punctat Cozmin Gușă în emisiunea lui Octavian Hoandră.

Citește și: Rusia face APEL la Guvernul României: 'Sperăm că nu va permite rescrierea istoriei'

Totodată, Gușă a mai subliniat că, în prezent, "jocul extern" nu mai poate să-l salveze pe Liviu Dragnea.

"Jocul extern nu mai poate să-l salveze pe Liviu Dragnea. Din cauza lipsei lui de dorință în a promova proiecte pentru a promova România, cei de lângă el au început să-l izoleze. Problema lui Liviu Dragnea este una complexă", a precizat consultantul politic.

Cozmin Gușă a mai afirmat că la Liviu Dragnea s-a văzut "lipsa de anvergură, lipsa de lecturi și lipsa de idei pentru a genera niște proiecte relevante".

Citește și: Americanii dau de gol guvernul Mihai Tudose: România cumpără ARMAMENT de încă 1,25 MILIARDE de dolari

Făcând referire și la premierul Tudose, Cozmin Gușă a aplaudat evoluția primului ministru.

"Am o vorbă bună legată de evoluția lui Mihai Tudose. Îl cunosc de mult timp și mă aștept să lanseze proiecte macro economice importante. Niciun ministru nu a început nimic acum. El trebuie să vină cu carnea, consistența proiectelor", a adăugat Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.