Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut deputat din partidul lui Traian Băsescu, dezvăluiri INCENDIARE: Ce spune despre prima doamnă a Cataloniei

bloomberg.com
Carles Puigdemont

Un cunoscut parlamentar din partidul lui Traian Băsescu face dezvăluiri incendiare despre Prima Doamnă a Cataloniei. Deputatul PMP, Corneliu Buchineţ spune că o cunoaşte încă din vremea liceului pe Marcela Topor, soţia liderului catalan, originară din Vaslui.

Citește și: O adevărată „BOMBĂ-SEXY”, la Ministerul Apărării! Dovada că astfel de cazuri nu apar doar în România

De profesie jurnalist, Marcela Topor este de 15 ani soţia lui Carles Puigdemont, preşedintele Guvernului catalan. Corneliu Bichineț, deputat PMP de Vaslui, a povestit că o cunoaște pe prima doamnă din Catalonia încă de când aceasta era elevă de liceu. ”O cunosc pe tânăra Marcela Topor de pe vremea când era la Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui, o elevă foarte bună, din părinți la locul ei. Am văzut că presa spaniolă o prezintă ca pe o vrăjitoare, cum că ar fi dintr-un rit ortodox, catolicii considerând ortodocșii un fel de sălbatici și că l-a zăpăcit de cap pe ilustrul ei soț.

Citește și: Alertă de la Comisia Europeană! România avertizată în 3 domenii capitale

Eu eram profesor la alt liceu. Fata a fost olimpică la filosofie, limbi străine. S-a descurcat foarte bine în Spania, e plecată de vreo 15 ani acolo și nu știu dacă are vreo influență malefică asupra soțului său care e și om de televiziune, a fost și deputat”, a spus Bichineț, conform B1TV.

Citeşte şi: Traian Băsescu a făcut, în Moldova, anunțul pentru care Igor Dodon şi Vladimir Putin 'vor turba' de nervi: 'România vrea unificarea cu orice costuri' / VIDEO

Întrebat dacă pe noi ne avantajează cu ceva faptul că prima doamnă a Cataloniei e o româncă, Corneliu Bichineț a răspuns: ”Nu, pentru că ce se întâmplă acolo nu avantajează România, pentru că ar da apă la moară la niște etnici din România, la maghiari, care ar avea acțiuni de același fel, acțiuni revendicative, iredentiste, separatiste, ceea ce ar fi culmea în secolul XXI, când Europa merge spre o direcție, să acceptăm noi chestiuni de separatism”, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.