Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut medic anchetat de DNA își recunoaște greșeala

DNA

Fostul manager al Spitalului Sfântul Ioan recunoaşte acuzaţiile procurorilor DNA. Medicul Alexandru Ciocâlteu admite că a primit sponsorizări pentru a participa la anumite congrese sau pentru cărţi.

„Îmi recunosc această vină, dar este o vină, cred eu, pe care oamenii din lumea medicală o înțeleg”, a spus Alexandru Ciocâlteu.

Întrebat ce își reproșează, acesta a răspuns: „Nu trebuia să primesc anumite sponsorizări, care erau inutile pentru mine și care erau nelegate în niciun fel de activitatea spitalului. Erau legate de diverse plecări la congrese”.

Adrian Năstase a răbufnit: atac virulent la jurnalistul Radu Banciu

Cu toate acestea, medicul s-a prezentat în fața instanței miercuri dimineață, unde le-a cerut judecătorilor să-i ridice sechestrul pus pe imobilele deţinute şi pe conturi, relatează Antena3.

Erdogan, pus la punct: 'Acesta este statul de drept'

„Cer (ridicarea sechestrului) pe imobil. Asta e fost prima problemă. Eu nu am nici casă de vacanță, eu nu am nici vilă nu știu unde...stau într-un apartament. Am doar niște bani românești depuși în conturi românești”, a spus acesta.

La data de 24 iunie, procurorii anticorupţie i-au trimis în judecată pe foştii manageri ai Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” Bucureşti, Alexandru Ciocâlteu şi Petruţa Lazăr, aceştia fiind cercetaţi pentru luare de mită.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.