Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut politician, implicat într-un scandal sexual, a intrat în greva foamei în pușcărie

puscarie

Un cunoscut politician, implicat într-un scandal sexual, a intrat în greva foamei în pușcărie! Este vorba despre fostul premier al Moldovei, Vlad Filat, care a intrat în greva foamei din cauza tratamentului degradant și inuman la care este supus în Penitenciarul nr.13. Anunțul a fost făcut de către avocații acestuia.

Biroul Asociat de Avocați „Popa și Asociații” precizează că, acesta a intrat în greva foamei în semn de protest față acțiunile întreprinse de către Procuratura Anticorupție și Administrația Penitenciarului nr.13.

Citeşte şi: SCANDAL SEXUAL cu un fost premier: A fost filmat în pat cu o jurnalistă în timp ce vorbea cu Băsescu

„De asemenea, ținem să menționăm că în cadrul ultimelor întâlniri cu apărătorii, deputatulv Vlad Filat s-a plâns pe faptul că în privința sa sunt constant întreprinse acțiuni de intimidare, inclusiv prin intermediul deținuților din penitenciar. Acesta consideră că scopul respectivelor acțiuni ilegale din partea autorităților statului nu este altul decât demoralizarea sa”, se spune în comunicat.

Citeşte şi: SCANDALOS A fost furat tricolorul de la mormântul Eroului Necunoscut din Sfântu Gheorghe

Pe 15 octombrie, procurorul general, Corneliu Gurin, a cerut în cadrul ședinței Parlamentului ridicarea imunității parlamentare a deputatului Vlad Filat, care potrivit lui ar fi implicat în frauda bancară de la BEM. Procurorul general a solicitat ridicarea imunității în bazaautodenunțului primarului orașului Orhei, Ilan Shor.

Imediat după ridicarea imunității, Vlad Filat a fost escortat de către ofițerii CNA la sediul instituției unde a fost reținut pentru 72 de ore.

Citeşte şi: Stelian Tănase îl face praf pe Liviu Dragnea: 'S-a scos cu o diversiune'

Ulterior, pe 18 octombrie cu doar câteva ore înainte de expirarea termenului, Judecătoria Buiucani i-a aplicat un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. La 23 octombrie, Curtea de Apel a decis menținerea deciziei Judecătoriei Buiucani.

Pe data de 11 noiembrie judecătorii au acceptat demersul procurorilor anticorupție care au cerut prelungirea mandatului de arest a deputatului PLDM, Vlad Filat cu încă 30 de zile, până pe 14 decembrie, ora 17 și 10 minute, conform unimedia.

Citeşte şi: A început războiul împotriva ISIS: Hackerii vor să distrugă Statul Islamic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.