Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cuplu de americani au spus că românii 'put'. La schimb, s-au ales cu ameninţări cu moartea /VIDEO

stirilekanald.ro
cuplu americani

Un cuplu de turiști americani a desființat România pe internet, după o scurtă vizită în Cluj-Napoca. Cei doi au fost profund dezamăgiți de călătoria cu trenul din Deva către Cluj, de oamenii din jur care, susțin ei, „put”, dar și de condițiile de cazare.

Americanii se plâng că au primit ameniţări cu moartea, dar, în acelaşi timp, cei doi călători se laudă că această controversă le-a crescut notorietatea, informează adevărul.ro.

„Am reuşit să enervăm o întreagă ţară, ajungând subiect de prima pagina în ziarele naţionale din România“, au postat, marţi seară, pe Facebook, Audrey şi Harry, cei doi americani care fac înconjurul lumii şi îşi împărtăşesc experienţele pe internet.

Titlul video-ului este mai mult decât sugestiv: ‘Cluj Napoca, România, Transilvania?! – Lung, fierbinte și urât mirositor’. În clip, bărbatul spune că în România, “indicatoarele sunt greșite, oamenii sunt greșiți, totul este greșit”.

Fost șef ANAF, avertisment SUMBRU: Anul 2017 va fi un an extrem de greu

„Lungă, fierbinte şi mirositoare. Cluj-Napoca, România,Transilvania. Ghid de călătorie“ – acesta este titlul filmuleţului de 10 minute postat luni pe YouTube de către cei doi călători, film care a fost preluat de presa naţională şi a fost comentat de sute de persoane. În video este prezentată călătoria pe care cei doi au făcut-o, pe 20 august, de la Deva la Cluj-Napoca. Primele critici apar încă din gară: „Încercăm să aflăm unde este trenul nostru, pentru că în România semnele sunt întotdeauna greşite, oamenii greşesc tot timpul, totul este greşit tot timpul în România, deci trebuie să întrebi tot timpul «Acesta e trenul? Acesta e trenul? Acesta e trenul?», pentru că nu e un sistem care se te informeze“.

După o călătorie de opt ore, Harry își întreabă soția cum i s-a părut drumul către „Cluj-Napoca”. Audrey se plânge de căldură, de durată și de mirosuri, iar el o aprobă. „Dumnezeule! Nu e neapărat trenul, sunt oamenii din tren care put”, spune el. Apoi, creează o comprație între ei și ceilalți pasageri din tren, subliniind faptul că, deși nu au reușit să-și spele hainele, lenjeria intimă și șosetele murdare de ceva timp, ei tot nu put.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.