Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL lansează o provocare pentru Liviu Dragnea şi Victor Ponta: 'Copiați asta'

dragnea ponta

Deputatul liberalul Ovidiu Raeţchi le solicită social-democraţilor Liviu Dragnea şi Victor Ponta să copieze gestul preşedintelui fondator al UNPR, Gabriel Oprea, de a ieşi din viaţa politică, invocând problemele juridice ale acestora.

"Atât Liviu Dragnea, cât şi Victor Ponta ar trebui să ia aminte şi să copieze gestul lui Gabriel Oprea de a ieşi din viaţa politică. Chiar dacă a durat mult, fostul şef al UNPR a luat o decizie salutară şi se pare că renunţă la cariera politică. Cu toate acestea, Liviu Dragnea nu are nicio remuşcare în a conduce PSD, chiar dacă este condamnat şi inculpat într-un alt dosar, în timp ce fostul premier Victor Ponta - foarte activ în spaţiul public - este trimis în judecată şi şi-a plagiat teza de doctorat", precizează liberalul.

Citește și: DEZVĂLUIRI din intimitatea Simonei Halep

El adăugă că este necesară "o resetare a scenei politice", dar nu în funcţie de criteriul de vârstă, ci de competenţă şi integritate. Raeţchi menţionează că PNL şi-a asumat şi va continua să aplice la alegerile parlamentare criteriile de integritate.

"La PSD, însă, se pare că problemele cu legea sunt obligatorii pentru a obţine funcţii înalte în partid. Este important să înţelegem că dincolo de unele rezultate de la alegerile de pe 5 iunie, precum cel din Baia Mare, partidele au datoria morală faţă de societate şi electorat de a-şi selecta corespunzător candidaţii, ţinând cont de principii, integritate şi corectitudine", conchide liberalul.

Citește și: Un ministru mincinos: Bostan, prins cu minciuna! DOVADA AUDIO că l-a mințit pe Cioloș, dar și pe români

Preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, vineri, că se retrage din partid şi că va activa ca senator independent, iar la finalul mandatului de parlamentar va ieşi din politică.

Citește și: Cum îl lăuda academicianul Solomon Marcus pe Marius Bostan, ministrul care i-a numit imbecili pe profesori

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.