Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD a păţit-o chiar la propria nuntă: 'A fost călcat' de hoţi / VIDEO

hoti spargere

Un parlamentar PSD a păţit-o chiar în cea mai importantă zi a vieţii sale. 'A fost călcat' de hoţi chiar la propria nuntă. Este vorba despre deputatul PSD de Timiş, Matei Suciu, căruia i-au fost furate mai multe bunuri de valoare din casă în timpul în care acesta se afla la petrecere.

Citeşte şi: Udrea RUPE TĂCEREA: 'Coldea şi Maior au implementat statul paralel cu ajutorul CIA' /VIDEO

Deputatul a oferit informaţii despre acest incident.  Matei Suciu a avut parte de un eveniment neplăcut la propria nuntă. Mirele a fost prădat de hoţi chiar în timp ce se afla la petrecere. Hoţii i-au intrat în locuinţă prin geamul de la baie şi au furat bani şi mai multe bijuterii. "Se practica ca in ziua nuntii sa fie actionate locuintele nuntasilor. Sigur ca si vecinii erau invitati. A fost un moment propice. Pagubele nu sunt insemnate. Au fost vizate bani si bijuterii", spune deputatul, conform RTV.

Citeşte şi: Magistraţii ÎCCJ aruncă BOMBA: 'Dan Şova a continuat 'voit şi conştient' activitatea infracţională' (motivare)

Mai mult, deputatul a mărturisit că nu este pentru prima dată când locuinţa îi este spartă. "Nu este prima data cand casa imi este sparta. Atunci au furat tevi si mobilierul de la baie". Deputatul a făcut plângere la politie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.