Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost baron PSD, schimbare RADICALĂ după ce a ieşit din puşcărie: Şi-a vândut vila de lux

psd sigla

Un fost baron PSD s-a decis să facă o schimbare radicală în viaţa lui. La scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, Miron Mitrea s-a decis să-şi vândă vila şi să se mute la bloc. Fostul ministru al Transporturilor şi-a vândut vila de la Cotroceni pentru care a incasat 870.000 euro, din care trebuie sa plateasca datorii de peste 600.000 euro.

Citeşte şi: Victor Ponta ZGUDUIE România: Anunță că va spune TOT CE ȘTIE! Alina Bica vrea și ea

Sotii Mitrea au fost proprietarii unei vile superbe in cartierul bucurestean Cotroceni, pe care au instrainat-o in urma cu trei luni, anunţă Kanal D. Tranzactia a avut loc pe 20 octombrie 2016, iar Miron si Manuela Mitrea s-au ales cu 870.000 euro in urma vanzarii casei. Pana in acest moment nu este cunoscuta identitatea cumparatorului care a intrat in posesia casei in care au locuit cei doi. Cu o parte din bani, cei doi si-au achizitionat un apartament de 144 mp intr-un cartier rezidential nou din Bucuresti.Vila familiei Mitrea avea 317 mp (suprafata utila) si o curte de 138 mp. Cei doi s-au mutat aici in 2004.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu îi dă ULTIMATUM lui Klaus Iohannis: Totul e LEGAT de Florian Coldea

Familia a mai detinut o vila in strada Aviator Ion Marasescu si alta in Baneasa, pe strada Erou Iancu Nicolae. Nici una dintre cele doua nu se mai regaseste printre bunurile familiei. In schimb, cei doi au ramas proprietari pe o vila din Austria, despre care Miron Mitrea spunea ca se afla in „cea mai ieftina zona turistica" din respectivul stat. De asemenea, in conturile familiei cam bate vantul. In prezent cei doi detin putin peste 14.000 lei si cam 5.000 euro. In schimb, Miron si Manuela Mitrea au datorii de peste 600.000 euro, din care 90.000 euro la o persoana fizica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.