Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost candidat la preşedinţie face dezvăluiri uluitoare după ce a fost eliberat din puşcărie

puscarie

Un fost candidat la funcţia de preşedinte al României face dezvăluiri uluitoare. Nati Meir de abia a ieşit din spatele gratiilor, dar scoate la iveală amănunte uluitoare din puşcărie. Meir vorbeşte în premierpă despre aventurile lui Cristi Borcea de după zăbrele.

Nati Meir a stat cinci ani si doua luni in spatele gratiilor, în mare parte la spitalul penitenciarelor. De la penitenciarul Poarta Alba, omul de afaceri are povesti fabuloase. Meir spune că astăzi pleacă în Israel, așa că a făcut la Kanal D dezvaluiri din viata de "puscarias".

Vezi şi: Anunţ de ultimă oră: Cine şi-a depus candidatura pentru funcţia de Procuror General / SURSE

“Astazi este ultima mea zi in Romania pentru ca maine plec in tara mea, in Israel. Eu am facut 5 ani si 2 luni de puscarie. Eu n-am scris carti, am facut zile. Trebuia sa ma eliberezi pe 31.12.2016, dar am facut o contestatie si am iesit. In puscarie am stat cu Adrian Nastase, dar nu in celula, ci numai la infirmerie, in spital. Stiu toate povestile de acolo, din spital. Stiu toate povestile despre unul care a fost la Dinamo si ca a facut ceva. Stiu si am vazut ca a intrat dupa 10 seara cineva la el. A mers ilegal si va spun ca nu e sotia lui, ci fata aia care a plecat in Paris.(n.r. – a sugerat că ar fi vorba de Valentina Pelinel) . Poate toata lumea sa zica orice, dar eu va spun ca a intrat la 10 si a plecat pe la ora 1. Eu si doctorul de acolo am vazut cu ochii nostri si tot timpul s-a vorbit despre asta. Eu, personal, am vazut-o de patru ori“, a povestit Nati Meir la Kanal D.

Vezi şi: Telemeaua de Ibănești, primul produs românesc cu denumire de origine protejată

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.