Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost candidat la preşedinţie vrea să-şi facă televiziune. Ce a decis CNA

televiziune

Pe masa membrilor Consiliul Național al Audiovizualului s-a aflat marţi solicitarea LinkPress TV SRL Bucureşti de a obţine o licență TV cu acoperite națională. Firma a fost reprezentată la CNA de avocatul din Galați Mirel Mircea Amariței, în calitate de director general, care a candidat anul trecut la funcția de președinte al României.

„Activitatea noastră a început înainte să facem această solicitare. Ne-am desfășurat activitatea mai mult pe internet. Strategia postului e bazată pe programe la cerere. Avem și un site de socializare pe care urmează să-l lansăm. Programele vor fi solicitate și votate de utilizatori. Ei își vor construi propria structuri”, le-a explicat Amariței membrilor CNA, potrivit paginademedia.ro.

Potrivit documentului depus la CNA, televiziunea ar fi avut o investiție de 850.000 de euro și un număr de 20 de angajați. LinkPress TV SRL are asociat unic pe Maricel Coman.

Solicitarea de licență audiovizuală a fost respinsă de majoritatea membrilor. Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu Radu Herjeu și Dorina Rusu au votat „împotrivă”, în timp ce Monca Gubernat și Radu Călin Cirstea au fost „pentru”.

„Mie nu mi s-a părut că știau foarte bine ce vor să facă. E ca și cum cineva care are un canal de YouTube zice: „de ce să nu-mi fac o televiziune”. Aveau așa o idee despre ce se face în televiziune.”, a spus Radu Herjeu înaintea votului.

Mirel Mircea Amariței a candidat în toamna lui 2014 la președinția României. Acesta a reprezentat partidul Pro Demo. Avocatul este urmărit penal în dosarul insolvenței Realitatea, alături de Maricel Păcuraru și Sorin Ionuţ Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.