Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost dinamovist îl atacă dur pe Contra: 'M-a determinat să plec de la club'

www.gsp.ro
Cosmin Contra

Busuladzici a trimis săgeți către antrenorul dinamovist: ”Rezultatele vor arăta dacă a avut dreptate în alegerile pe care le-a făcut”.

Azer Busuladzici s-a despărțit săptămâna trecută de Dinamo, semnând între timp cu Atromitos Atena, și-a ținut să facă precizări privind plecarea sa din Ștefan cel Mare printr-un comunicat pe care Gazeta Sporturilor îl publică. Bosniacul de 25 de ani a trimis săgeți către Cosmin Contra, despre care a spus că nu l-a plăcut și i-a influențat divorțul de "haită".

Citește și: Seară NEBUNĂ în Champions League: Echipele calificate în grupe, surpriză pentru români / VIDEO

"Timpul petrecut la Dinamo a fost bun, în special sezonul trecut, când am fost titular aproape meci de meci. Am format cu toții o echipă bună, iar în afara terenului socializam amical, de aceea îmi voi aminti mereu acest timp în România ca fiind unul remarcabil în cariera mea.

Nu am comentarii privindu-l pe antrenor sau alegerile sale în echipă și schimbările jucătorilor. Am simțit că nu m-a plăcut și m-a determinat să iau decizia de a părăsi Dinamo. Doar rezultatele vor arăta dacă a avut dreptate în alegerile pe care le-a făcut. În ceea ce privește legătura mea cu fanii, tot ceea ce pot spune este că au făcut fiecare meci să fie special și a fost extraordinar să joc pentru ei. Am citit comentariile lor pe social-media și apreciez toată susținerea și dragostea lor", a comentat închizătorul care a avut 4 apariții în startul sezonului.

39 de meciuria bifat Azer ediția trecută pentru Dinamo. A avut 3 assist-uri

"Agentul lui Busuladzici a venit cu o ofertă, jucătorul mi-a zis și el că vrea să plece. Cine nu mai dorește să rămână și să facă performanță poate pleca. Aici rămân doar cei care vor performanță", a declarant Cosmin Contra săptămâna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.