Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost șef din SRI ZGUDUIE România: 'Laura Codruța Kovesi va fi ARESTATĂ'

kovesi

România poate fi zguduită de cea mai importantă arestare! E anunțul pe care îl face un fost șef SRI.  Daniel Dragomir, fost șef Grupare Sectoare informativ-Operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI, anunță o iminentă încătușare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Daniel Dragomir e acuzat de DNA că a luat mită peste 2 milioane de lei de la administratorul unor firme, pentru a interveni la funcţionari din Ministerul Finanţelor, ANAF şi Garda Financiară în vederea opririi unor controale sau pentru rambursări de TVA. El a fost și reținut, iar acum e trimis în judecată de DNA. Alături de el, va fi judecată, sub control judiciar, şi soţia sa, Marinela Zoica Dragomir, plutonier major în rezervă, fost subofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru complicitate la trafic de influenţă şi celelalte fapte.

Citește și: Cele mai populare nume în Europa: Cum figurează România / FOTO

”Sefa DNA sa stea in banca ei...Sa nu mai tipe la un jurnalist...Sa nu mai minta in interviuri..ca la Europa FM. Sa astepte cuminte in banca domniei sale pana o sa i se puna bratarile pe care le merita cu prisosinta pe manutele ei mari. Ce e gros?Cand ii vom vedea pe acoperiti cum vin si isi cer banii.. ... Doamne fereste nu ma refer la Marele Moise.. PS. Sefa DNA e platita din banii mei de contribuabil care muncesc, ii platesc taxe sa isi ia salariu ( nu salar cum a invatat-o tata domniei sale care nu a trait din 'salar' ci din alte 'profituri' )...Deci sa nu mai cheme poporul... Sa se duca la munca... Are fisa de post.. Nu o platesc sa dea interviuri sa ne ameninte... Sa arate cat de agramata este... Cat de mincinoasa si nepregatita este.”, e mesajul lui Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.