Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost europarlamentar recunoaște: Am contribuția mea la încătușarea lui Radu Mazăre

mazare

Radu Mazăre e reținut de DNA sub acuzația că ar fi săvârşit trei infracţiuni de luare de mită, două de conflict de interese şi abuz în serviciu.

Lectorul universitar Sebastian Bodu, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală între anii 2005 - 2007, spune că a contribuit la încătușarea lui Mazăre: el a instrumentat dosarul privind construirea mall-ului din Parcul Tăbăcărie pe parcele retrocedate.

Fostul europarlamentar spune că a primit informaţia despre neregulile care s-au petrecut pe modul în care s-au retrocedat suprafeţe întinse din parcul Tăbăcărie, iar ulterior a făcut un control la persoanele care au primit parcelele de teren şi apoi a trimis dosarul la DNA.

„Mall-ul a fost construit pe parcele retrocedate. Cei care au făcut cerere de retrocedare au fost nişte neamuri de-ale lui Mazăre, deci pot spune am partea mea de contribuţie la încarcerarea lui Mazăre“, spune Sebastian Bodu.

Născut în Constanţa, fostul şef ANAF este nemulţumit de felul în care arată oraşul.

„Constanţa este un oraş trist. Este un oraş contorsionat. Este un oraş îngenunchiat de o mafie care a pus stăpânire pe el, pe resursele lui, pe oamenii lui“, este de părere Sebastian Bodu.

El mărturiseşte că înainte de a ajunge primar Radu Mazăre, Constanţa era un oraş căruia îi pronunţai numele cu mândrie. Acum, când spui că eşti constănţean, celălalt te întreabă: „De la Mazăre?“. „Cei care întreabă nici măcar nu ştiu că Mazăre nu este constănţean. Un constănţean nu ar fi putut demola Hotelul Continental. Un constănţean nu ar fi lăsat Cazinoul să se prăbuşească. Constănţenii trebuie să arunce, la următoarele alegeri locale, acest rebut de primar sau pionii pe care ii va lăsa în urma lui la butoane. Iar partidele trebuie să desemneze candidaţi responsabili pentru aceste alegeri, nu clone ale clovnului“, consideră Sebastian Bodu, scrie adevarul.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.