Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost fotbalist al Stelei se ia de Gigi Becali: 'Nu mi-a mai dat 100.000 de euro'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Un jucator plecat in urma cu trei ani de la Steaua povesteste in premiera momentele dificile pe care le-a trait in ultima parte a aventurii sale la echipa ros-albastra. Fostul fundas dreapta al ros-albastrilor, macedoneanul Daniel Georgievski, a dezvaluit ca a fost pacalit de Steaua cu 100 de mii de euro, bani pe care nu i-a vazut nici pana in ziua de astazi si de la care si-a luat gandul.

Georgievski spune ca nu a primit niciodata prima pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor desi a fost un om de baza in acel sezon, iar ceilalti jucatori au incasat-o. "Nu-mi place in general sa vorbesc despre astfel de lucruri, insa am pierdut o suma uriasa, este vorba de 100 de mii de euro si n-o sa mai vad niciodata banii", a spus Georgievski pentru publicatia australiana Courier Mail.

Georgievski spune ca Steaua a reusit sa scape de un proces deoarece bonusul nu era trecut si in contractul sau. El a mai mentionat ca, in ultima parte petrecuta la Steaua, nu a primit nici macar salariul timp de sase luni. Totul s-a rezolvat cand Steaua s-a aflat in postura de a nu primi licenta pentru cupele europene din cauza datoriei, iar Georgievski a refuzat sa semneze o amanare. Fundasul dreapta spune ca in cateva minute de la acel moment a primit banii, pentru ca Steaua risca sa fie exclusa din cupele europene daca nu-l platea.

Cine este de vina pentru situatia traita de Georgievski? Macedoneanul cu cetatenie australiana il arata cu degetul pe Gigi Becali. "Din mai multe parti mi-a fost indicat Gigi Becali. Nu am vorbit cu el, nu aveam cum pentru ca era in inchisoare. In plus, nici nu stiam prea bine limba romana pentru a purta o conversatie", a mai spus Georgievski, anunţă ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.