Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost important politician, DEZVĂLUIRI GRAVE din interiorul SRI: Ce AVERTISMENT lansează

whitworthadultprogramme.wordpress.com
dezvaluiri

Un fost politician important, dar şi primar cu probleme penale face noi dezvăluiri grave din interiorul SRI Prahova, dar şi DNA. Fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu lansează acuzaţii grave la adresa procurorului Mircea Negulescu, dar şi a lui Sabin Iancu, ultimul fiind schimbat chiar azi din funcţia de şef al SRI Prahova.

Citeşte şi: Traian Băsescu a făcut SCANDAL la România TV: 'Petre Roman, stai în banca ta! E o laşitate să intri'

"Vreau să fac o plângere penală cu speranţa că cineva va privi cu atenţie aceste lucruri. Multe lucruri din cele pe care le voi spune se ştiu deja. Tot ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură a unor minţi bolnave. Negulescu stătea la plajă în Mamaia pe banii lui, sau şi-a făcut vilă de 200.000 de euro pe banii lui sau şi-a făcut operaţie la stomac pe banii lui? Lucrurile sunt evidente. Înainte de a fi arestat cu trei luni înainte i-am spus lui Sabin Iancu ce pregăteşte Negulescu, dar ei au grăbit denunţătorii să facă ce au făcut împotriva mea. Ţintele principale sunt alţii, nu eu.", a spus Bădescu la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis l-a convins pe Liviu Dragnea cu 'discursul şi atitudinea' din Parlament

Şi asta nu e tot. Bădescu a continuat să lanseze acuzaţii grave. "Nu le doresc să ajungă în cele 4 puşcării în care am fost eu în cele 5 luni şi jumătate de arest. E vorba de interese patrimoniale, reglări de conturi la SRI, despre beţia puterii, voiau să domine nu doar Prahova, dar şi la nivel naţional. Nu mă încântă ce se întâmplă. Eu nu mai vreau să sufere oameni nevinovaţi. Ei îşi fac de cap, iar parlamentarii nu înţeleg că acest control democratic e necesar", a încheiat Bădescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.