Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost jucător al lui Chelsea, mort după 8 pahare de vodcă: Nu a murit din cauza alcoolului

E doliu la Chelsea după ce unul dintre foștii săi jucători a decedat în condiții ciudate în Turcia! Jordan Tabor, un tanar birtanic in varsta de 23 de ani, fost jucator al echipei de fotbal Chelsea, a murit dupa ce a cazut de la etajul trei. El impreuna cu iubita sa si familia acesteia se aflau in vacanta in Antalia.

Barbatul a iesit in oras cu familia, unde a consumat opt pahare cu vodca. La intoarcerea la hotel, in jurul orei 1:30, petrecaretii au constatat ca au pierdut cardu de acces in camera. Atunci au luat decizia de a intra prin balcon, folosindu-se de camera vecina. Aceasta aventura s-a incheiat cu success pentru toti membri familiei, conform celor de la The Sun.

Citește și: Daciana Sarbu, nevasta lui Ponta, dezvaluiri despre barbatul cu care a facut dragoste prima data!

La ora 6 in dimineata urmatoare, corupul neinsufletit al lui Jordan a fost gasit afara. Se crede ca acesta ar fi iesit din camera in jurul orei 4, folosind aceeasi metoda si ar fi cazut de la balcon, timp de doua ore, nimeni nu a stiut nimic de tanar.

“Pot doar sa presupun ca Jordan s-a dus dupa tigari sau mancare si a incercat sa intre in camera tot prin balcon, cum facusem cu ceva timp in urma. Era predispus la somnambulism.” a declarat Danielle McEachran, iubita barbatului.

Ancheta in acest caz a decis ca tanarul a murit din cauza leziunilor interne si ca intreaga situatie a fost un accident, informează PRO TV.

Citește și: Lucrul pe care femeile nu-l acceptă niciodată la un bărbat când e vorba despre sex

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.