Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru al Agriculturii face un anunţ de ultimă oră: Legea care va reforma un întreg sector

Daniel Constantin

Un fost ministru al Agriculturii face un anunţ de ultimă oră. S-a adoptat o lege extrem de importantă. Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin a spus tot pe facebook.

Datorită acestei legi, cooperativele agricole vor fi redefinite în funcţie de persoanele fizice care se asociaza. Cine îşi va face un CAP, poate beneficia de scutiri fiscale.

"Ma bucur ca Legea Cooperativelor, pe care am initiat-o în 2015, cand eram Ministru al Agriculturii, a fost publicata in Monitorul Oficial. Prin aceasta lege va incepe o reforma profunda in lantul de productie si valorificare a produselor romanesti, in beneficiul producatorilor si al consumatorilor romani!

Am inițiat multe acte normative în activitatea mea, dar aceasta lege a cooperativelor cât și legea irigațiilor (L269/2015), pot reprezenta începutul procesului de stabilizare a producției, creșterea performantelor de producție, dar și creșterea puterii de negociere a fermierilor astfel încât sa avem produse românești cât mai multe și cât mai competitive!!!", a scris Daniel Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.