Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru al Justiţiei iese LA ATAC: 'Dragnea trebuie să DEMISIONEZE'. Mesaj TRANŞANT pentru PSD

demisie exit

După ce a fost pus sub urmărire penală de către procurorii DNA pentru abuz în serviciu şi alte 4 acuzaţii, Liviu Dragnea primeşte atac după atac. Printre contestatarii săi se numără şi europarlamentarul Monica Macovei, care susţine că Dragnea ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Fostul ministru transmite un mesaj şi către social-democraţi şi le sugerează să-l înlăture pe Dragnea şi de la conducerea partidului.

Citeşte şi: Liberalii anunță că inițiază REVOCAREA lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaților. Opoziţia face FRONT COMUN

"Dragnea, al treilea dosar penal: este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, în afacerea Tel Drum. Mai sunt şi alte acuzații pentru care este cercetat.

O persoană condamnată deja definitiv, trimisă în judecată în alt dosar, iar acum acuzată că a înființat un grup infracțional organizat nu mai poate fi şeful Camerei Deputaților, nu poate să reprezinte această instituție pe plan internațional şi nu poate reprezenta nici România. Ne-ar acoperi pe toți de ruşine, inclusiv pe deputați.

Până la clarificarea acuzațiilor, Dragnea trebuie să demisioneze din funcția de preşedinte al Camerei Deputaților. Dacă PSD ar fi interesat de soarta României, l-ar demite şi din funcția de preşedinte al partidului, membru al Socialiştilor Europeni.", a scris Monica Macovei pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: DNA face PRĂPĂD în familia lui Dragnea. Fiul şi fosta soţie, pe lista procurorilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.