Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru dă de pământ cu Raed Arafat: 'Şi-a făcut soclu în viaţă'

raed arafat

Raed Arafat e lovit din toate părţile. Un fost ministru de interne îl face praf pe secretarul de stat de la Interne. Fostul ministrul de Interne al României din perioada iunie 1990 – octombrie 1991, Doru Viorel Ursu, l-a ironizat miercuri, 20 ianuarie, la Târgu-Mureş, pe secretarul de stat Raed Arafat, iniţiatorul SMURD în România.

Citește și: CCR îi pune la punct pe procurori: Decizia Curții care provoacă un seism în justiție

Ursu a abordat mai multe subiecte, unul dintre acestea referindu-se la fondatorul SMURD, dr. Raed Arafat, despre care a afirmat că „şi-a făcut soclu în viaţă” şi a sugerat că nu e capabil să îşi coordoneze colegii din subordine. „În cazul Colectiv pentru a nu ştiu câta oară demonstrăm incompetenţă crasă alergând pe la televiziuni şi domnul ministru de atunci, nici nu mai ştiu cum îl cheamă, şi… aici n-am voie să spun că omul e de aici… Aici a început… De fapt, nu a început el, am început împreună, că nu putea fără Ministerul de Interne. Vorbim de SMURD.

Citește și: Soție de milionar, pusă sub acuzare de DNA: Ce spun procurorii că ar fi făcut

Şi domnul unic iniţiator spune dânsul uită că de fapt alţii au făcut şi ei şi în primul rând Ministerul de Interne, că fără dispeceratul şi maşinile de pompieri nu putea să facă. Domnul Raed. Un om foarte apreciat, şi-a făcut chiar soclu în viaţă. Nu mai găseşte avioanele prin munţi, căzute, nu mai salvează oamenii care mor de frig prin lacul Siutghiol pentru că bărcuţa domnului nu avea benzină sau nu-i mergea motorul şi au dat la vâsle. Mai cade un om disperat după 36 de ore că domnul respectiv nu are o saltea pneumatică să-i pună acolo unde se aruncă. Ba acum ne-a spus că o să moară oamenii de la clubul Colectiv de la arsuri, datorită flăcării.

Citește și: A fost analist la Antena 3, soția sa e prezentatoare la România TV, iar acum e șef la FRF

Trebuie să ştie că de exemplu la Târgu-Mureş sunt medici performanţi care la arsuri de peste 60% din suprafaţa corpului au ţinut oameni în viaţă. Dar n-a ştiut că acolo sunt gaze toxice? Ireversibil trecute în sânge şi cu urmări. N-a observat domnia sa că dacă îţi pică 400 de oameni care s-au repezit spre o ieşire de un metru lăţime, aceştia nu aveau nicio leziune osoasă? Păi se spune că s-au călcat în picioare şi au căzut unii peste alţii şi s-au urcat unii peste alţii trebuiau să apară leziuni. Asta o ştie şi un student în anul III la Drept”, a afirmat Doru Viorel Ursu, conform celor de la zidezi.

Citeşte şi: CCR taie din prerogativele judecătorilor: Ce nu mai au voie magistrații să facă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.