Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru de Interne apreciază demnitatea lui Vasile Blaga

Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul Constantin Traian Igaş, fost ministru de Interne, apreciază demnitatea de care a dat dovadă Vasile Blaga prin gestul de a demisiona de la conducerea PNL.

Vezi şi: OFICIAL - Vasile Blaga a decis: NU mai candidează/ UPDATE

'Am fost neplăcut surprins aflând astăzi de dimineaţă faptul că Vasile Blaga este cercetat penal de DNA pentru trafic de influenţă. Nu ştiu dacă este vinovat sau nu, Justiţia urmând să instrumenteze cazul şi să stabilească dacă acuzele ce i se aduc d-lui Blaga sunt adevărate sau nu', a declarat pentru agerpres fostul ministru al Administraţiei şi Internelor.

Citeşte şi: Proorocirea lui Victor Ponta despre Vasile Blaga s-a adeverit

Pe de altă parte, Igaş a apreciat demnitatea de care a dat dovadă Vasile Blaga demisionând din partid. 'Vasile Blaga a dat dovadă de o mare demnitate demisionând din PNL, încercând astfel să diminueze pe cât posibil daunele aduse imaginii partidului', a afirmat Traian Igaş.

Citește și: INTERVIU cu omul care negociază cumpărarea Antena 3: ‘Am vorbit cu Camelia Voiculescu’

În continuare, referindu-se la măsurile ce se vor lua în urma celor întâmplate miercuri, Igaş a spus că în zilele următoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului pentru a stabili cea mai bună variantă de urmat în contextul demisiei copreşedintelui liberalilor.

Citește și: Cine a încălcat armistițiul? Băsescu-Ponta-Ghiță sau Kovesi-Coldea?

'În primul rând va trebui să vedem dacă se vor anunţa potenţiali doritori de a prelua funcţia de copreşedinte al PNL şi dacă aceştia vor fi apreciaţi că se califică pentru ocuparea acestei funcţii. Dacă între aceştia se va afla şi Gheorghe Falcă, ca arădean, anunţ de pe acum că îl voi susţine. În ceea ce priveşte persoana care va fi desemnată ca şef de campanie electorală a PNL la apropiatele alegeri parlamentare, cel mai potrivit ar fi, în opinia mea, secretarul general al partidului, Ilie Bolojan, care de altfel a fost şef de campanie al PNL şi la alegerile locale din acest an', a conchis senatorul Igaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.