Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru important din Guvernul Ponta intră la rupere: Companiile de stat, 'căpușate' de coaliția PSD-ALDE. Vor aduce mari prejudicii

popice

,,Numirile politice la conducerea companiilor de stat vor aduce mari prejudicii, iar securitatea energetică ar putea fi afectată", este de părere fostul ministru al Energiei Răzvan Nicolescu.

În opinia sa, persoanele ajunse în astfel de funcţii sunt alese exclusiv politic. Declaraţiile vin în contextul scandalurilor din spatele numirilor pentru Consiliul de Administraţie de la Electrica şi a conducerii ANRE.

Explicația fenomenului care a uimit mii de români: De ce a fost cerul României atât de roșu duminică seara / FOTO

"Pe mine cel mai mult mă îngrijorează la companiile de stat calitatea celor care sunt propuși să reprezinte interesele statului în aceste companii și care e tot mai scăzută. Am sentimentul că se fac numiri exclusiv pe apartenența politică. Exista și legislație în domeniu însă nu pare ca cineva să fie interesat de ea. Vor crea foarte mari prejudicii pe termen lung din punct de vedere al capacității statului de a asigura securitate energetică până la urmă", a declarat Nicolescu la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.