Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost primar PSD, atac trivial la adresa celebrului Victor Rebengiuc: 'O să mori spurcat de ce limbi...'

LANSARE - MANUAL DE ISTORIE

Victor Rebengiuc a avut parte de un răspuns extrem de jignitor din partea unui lider PSD. Nicolae Matei, fost primar PSD al Navodariului, a postat pe Facebook un comentariu la adresa actorului, dupa ce acesta a declarat că "o să mor tot în comunism, credeam că nu”.

"De murit o să mori spurcat de ce limbi în c*r dai la Sistem”, a comentat Nicolae Matei o știre despre declarațiile lui Victor Rebengiuc, potrivit Tomisnews.ro.

De asemenea, fostul primar social-democrat a avut si o remarca obscena la adresa unei femei care i-a adus aminte de dosarele penale.

Citește și: Un fost ministru important din Guvernul Ponta intră la rupere: Companiile de stat, 'căpușate' de coaliția PSD-ALDE. Vor aduce mari prejudicii

Pe 6 octombrie, la Libraria Humanitas a avut loc o intalnire deschisa cu actorul Victor Rebengiuc in cadrul Intalnirilor Yorick si, intr-o sala arhiplina, artistul a vorbit despre Romania de azi, sustinand ca "o sa mor tot in comunism, credeam ca nu”.

"Nenorocirea este ca sunt destul de batran si, de la o varsta destul de frageda, de pe la 13 ani, traiesc in comunism… Si nu-mi place asta. Nu m-am impacat cu comunismul. A existat o scurta perioada, de incercare de a uita comunismul si de a trece la lucruri mai placute, dar vad ca in ultima vreme, se insista sa ne intoarcem din nou in perioada comunista. Lucrul asta ma enerveaza si nu cred ca meritam asa ceva.

Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire, care, pentru noi cei care mai citim o carte si mai stim ce se intampla in lume, nu sunt buni. Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul”, a spus Rebengiuc.

Matei a fost condamnat cu executare intr-un dosar pentru dare de mita, dar eliberat conditionat, si trimis in judecata in alt dosar pentru abuz in serviciu si tentativa la abuz in serviciu, dare de mita. El a cerut, in februarie a.c., suspendarea si anularea celebrei OUG 14.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.