Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotbalist din Ligue 1 și-a bătut cu bestialitate iubita şi a fost arestat! 'Goală, plină de sânge, plângând în mijlocul aparatamentului'

violenta

Fostul portar al celor de la Paris Saint-Germain, Nicolas Douchez a fost arestat după ce poliţia a descoperit-o pe iubita sa plângând plină de sânge în apartamentul lor, scrie Mediafax.

Poliţiştii au fost primiţi în apartament de femeia în vârstă de 28 de ani şi l-au găsit pe Douchez „cu ochii larg deschişi, mirosind puternic a alcool”. Oamenii legii l-au dus pe acesta la secţie, iar o femeie ofiţei a rămas să aibă grijă de partenera sa.

Măsuri DURE după scandalurile sexuale care au şocat Hollywoodul. Academia de Film Americană, decizie de ultim moment

După cum a declarat o sursă pentru Le Parisien, acesta „şi-a măcelărit prietena, a luat-o de păr şi a dat-o cu capul de pereţi şi de podea”.

Poliţiştii au ajuns la apartamentul celor doi din Paris în jurul orei 05:30, pentru a investiga incidentul care a început cu o seară în urmă într-un restaurant. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool şi geloziei fără margini a fotbalistului.

Clubul RC Lens, la care evoluează în prezent Nicolas Douchez, a transmis, într-un comunicat, că a aflat din presă despre arestarea acestuia, însă nu a dorit să facă alte comentarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.