Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un greu al PSD îl contrează dur pe demisionarul Sorin Moisa: Era inevitabil. Era mai apropiat de Cioloș decât de PSD-ul care l-a făcut europarlamentar!

ioan mircea pascu

A reacționat rapid la vestea demisiei din PSD a europarlamentarului Sorin Moisa și vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, el însuși europarlamentar PSD. Acesta susține tot într-o postare pe Facebook că regretă plecarea lui Sorin Moisa din PSD, dar îi arată obrazul atunci când vorbește despre motivarea demisiei sale din PSD și plecarea spre grupul PPE din Parlamentul European.

Fostul principe Nicolae lansează acuzaţii grave la adresa mătuşii sale: Declaraţii falsificate şi bani pentru tăcere

Îi amintește lui Sorin Moisa ca PSD-ul ”anti-european si anti-atlantist” a dus România și în UE și în NATO și în cele din urmă că a ajuns europarlamentar cu sprijinul PSD cu care nu prea a rezonat spre deosebire de fostul său șef, Dacian Cioloș, căruia iată îi dovedește prin gestul de azi că i-a rămas credincios:

Baronii PSD au bătut cu pumnul în masă: Vrem legile Justiției gata anul acesta! Jocul politic total al sfârșitului de an (surse)

”Aflu din presa, cu sincer regret, ca Dl Moisa, coleg cu mine in delegația PSD la Parlamentul European, a decis sa ne părăsească pentru Partidul Popularilor Europeni!?
Este decizia sa si trebuie respectata ca atare!
Sunt, insa, unele chestiuni care au nevoie de o explicare mai serioasă decât cea furnizata de Dl Moisa.
Astfel, domnia sa imputa PSD-ului o situație - de pilda, lipsa autostrăzilor - care vine mult din urma; ori, daca PSD se confrunta acum cu ea, este si pentru ca guvernele anterioare, inclusiv cabinetul condus de fostul sef al dlui Moisa, Dl Cioloș, nu au facut nimic sa o îndrepte!
Dar, in ochii dlui Moisa, numai PSD-ul este vinovat!?
De asemenea, Dl Moisa spune - citez - “In cazul Romaniei, exista si pasivul performantei relativ slabe in folosirea fondurilor europene.” 
Insa nu sufla niciun cuvințel despre faptul ca absorbția de fonduri europene in timpul cabinetului condus de fostul sau sef, Dl Cioloș, a fost timp de un an “0”, zero!?
In încheiere, vreau sa ii spun dlui Moisa, pe de o parte, ca tot timpul cât a militat in Grupul Socialiștilor si Democraților s-a bucurat de sprijinul deplin al grupului, ca sa nu spun de cel al Delegației PSD, si, pe de alta parte, ca motivarea domniei sale ar fi fost mult mai credibila, daca anunța ca devine independent, nu ca se duce direct la grupul rival al PPE-ului!? 
Pana la urma, gestul domniei sale era, pe undeva, inevitabil, din moment ce apropierea sa de Dl Cioloș si ai lui a fost întodeauna mai mare decât cea pe care a arătat-o pentru partidul pe listele căruia a ajuns europarlamentar ...
Păcat ...
PS. Si, apropo, de “anti-europenismul” si “anti-Atlantismul” imputate PSD-ului, ii readuc aminte fostului coleg ca PSD - si nu alt partid - a dus România in NATO si in UE!?”, susține Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.