Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima mare plecare din PNL pe OUG-ul care da liber traseismului

PNL



În acest context, Marius Stan a precizat că este prieten foarte bun, de ani de zile, cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, şi că se bazează pe sprijinul acestuia pentru a-şi continua proiectele.

'Pot să vă spun că nu-mi dau demisia din partid, aştept mercato. Nu pot să demisionez acum, că-mi pierd mandatul, aştept mercato cu sufletul la gură, este posibil orice. Dacă acest mercato se legalizează, am un prieten foarte bun printre politicieni, dar şi în afara sferei politice şi va cumpăni foarte mult acel personaj. Nu e din Galaţi, e în Guvern, e şi vicepremier, este domnul Oprea, ca să înlăturăm echivocurile. De aici pornind puteţi să înţelegeţi şi viitoarea mea opţiune pentru ceea ce înseamnă lupta care se va da în noiembrie, pentru că mie îmi place să vorbesc pe şleau. Prietenul meu, domnul Oprea, mă bazez pe sprijinul dumnealui. Nu e vorba ce a făcut până acum pentru mine, ci despre cum mă poate ajuta să-mi duc la îndeplinire proiectele', a declarat Marius Stan.

Citeste si: Primii traseisti se duc la PSD: “Mereu vagoanele urmeaza locomotiva”

Primarul Marius Stan a mai precizat că, pentru a-şi duce la îndeplinire proiectele, are nevoie de sprijinul Guvernului şi că, în ultimii doi ani, nu a putut să-şi promoveze proiectele nici în plan local, în Consiliul Local, întrucât PNL l-a trădat şi nu i-a asigurat sprijinul.

Marius Stan a adăugat că i se pare normal să se îndrepte către alte partide decât PNL, partide care să îi asigure majoritatea în CL, având în vedere că a fost ales pe listele USL, format din PSD, PC şi PNL, Uniune din care, în prezent, a plecat un singur partid.  

'Despre ordonanţa cu migraţia primarilor eu ar trebui să fiu cel mai bucuros, trebuia să o cer eu, pentru că în doi ani m-a trădat propriul partid, fapt care m-a făcut să mă întreb care e menirea mea: să sufăr să nu fac niciun proiect sau să mă orientez să am majoritate în CL ca să treacă proiectele? Aţi văzut că pe la şedinţe pe plan local nu am mai fost de peste un an. Eu, totuşi, sunt primar ales pe listele USL, compus din PSD, PC şi PNL şi azi, când stăm de vorbă, din Uniune lipseşte un partid, PNL, şi ăla pe jumătate, pentru că a apărut şi PLR, aşa că o eventuală coabitare cu majoritatea din CL este normală, vreau să asigur o continuitate în mandatul meu în privinţa alegătorilor. Am fost ales de cei care au simpatizat cu cele trei partide, şi acum au mai rămas două şi jumătate cred că nu trădez electoratul dacă fac o modificare. Vreau să-mi asigur o independentă şi independentă asta mă face liber de contract', a spus Stan.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.