Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important şef al ALDE a fost dat afară: Care sunt motivele

alde.ro
alde

Copreşedintele Tineretului Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) Ionuţ Negoi a fost demis din funcţia deţinută, a informat luni Claudiu Daniel Catana, secretar general al TLDE, într-un comunicat remis Agerpres. Potrivit sursei citate, această decizie a fost luată pe 23 septembrie după consultarea membrilor TLDE şi a fost motivată de activitatea "mult sub aşteptări" a lui Negoi.

"Decizia de a părăsi ALDE şi a arunca cu noroi în foştii colegi este o dovadă de oportunism şi nu face decât să confirme justeţea deciziei din 23 septembrie. Mai ales că este singurul membru al organizaţiei de tineret care a părăsit ALDE, în urma acestei decizii. Ionuţ Negoi a demonstrat că a ales să fie membru ALDE doar pentru a avea o poziţie de şef asigurată, uitând însă că orice lider trebuie să îşi motiveze echipa şi să conducă, nu să se remarce printr-o ilustră absenţă", a explicat Claudiu Daniel Catana, citat în comunicat.

El a susţinut că Ionuţ Negoi a ales să îşi "tranzacţioneze" valorile morale, pentru o nouă funcţie, de data aceasta, în PNL. "Mai rămâne de discutat trecerea sa cu 'arme şi bagaje' la PNL, partid despre care spunea acum o lună de zile (!) că a fost taxat de bucureşteni pentru 'greşelile morale comise', că nu mai este un partid liberal, ci un partid al 'foştilor pedelişti'", a adăugat secretarul general al TLDE. El a redat declaraţiile lui Ionuţ Negoi din data de 23 septembrie potrivit cărora "Călin Popescu-Tăriceanu e singurul premier liberal al acestei ţări, din ultimul sfert de veac". "Faptul că în comunicatul de presă trimis astăzi Ionuţ Negoi atacă ALDE şi aduce osanale PNL-ului, mi se pare nu doar o atitudine deplasată, ci o expresie a caracterului său politic. Drept urmare, ca membru activ al ALDE, care în prezent sunt secretar general al TLDE şi consilier general în Primăria Capitalei, nu pot decât să-mi exprim regretul faţă de afirmaţiile publice ale lui Ionuţ Negoi, care dă dovadă de oportunism şi lipsă de caracter politic, amanetându-şi 'conştiinţa liberală'", a completat Catana.

Ionuţ Negoi, copreşedintele tineretului ALDE, a anunţat, luni, că a decis să se reîntoarcă în PNL. El a acuzat conducerea ALDE că promovează doar interesele PSD şi oamenii fără valoare din anturajul propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.