Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider ALDE a trecut prin mari emoţii: I-a CĂZUT balconul / FOTO

panica frica teama stres

Clipe de panică pentru unul dintre liderii ALDE. Acesta a păţit-o grav de tot chiar atunci când se afla în propria casă. O bucată de tencuială s-a desprins din balconul locuinţei lui Mihăiţă Calimente şi a căzut peste o maşină.

Citeşte şi: Gigi Becali s-a DEZLĂNŢUIT la TV: 'I-am dat bani lui George Maior'

„Stăteam la televizor când am auzit un zgomot foarte mare. Am ieşit afară şi am văzut ce s-a întâmplat. Bucăţi de tencuială din balconul de la etajul al doilea s-au desprins şi au căzut peste balconul de la etajul I, rupând bucăţi şi din acesta şi câzând, cu tot cu o tablă, peste maşina unui fost poliţist care oprise să bea un suc. Se putea întâmpla o tragedie, mai ales că un cuplu de tineri a trecut pe sub balcoanele respective cu numai câteva secunde înainte”, a declarat Mihăiţă Calimente, conform arad24.net.

Citește și: Veste URIAȘĂ pentru români înainte de 1 mai: Se REDUCE programul de lucru - PROIECT

Proprietarul maşinii se afla la cafeneaua de peste drum şi a văzut ce s-a întâmplat. Îngrozit, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei arădene. Mihăiţă Calimente a explicat că asociaţia de proprietari din casa în care locuieşte a depus două cereri către Primăria Municipiului Arad pentru recondiţionarea imobilului respectiv, urmând ca proprietarii să achite costurile într-o perioadă de 5 ani. Deşi cererile au fost depuse anul trecut, Primăria nu a oferit nici un răspuns. Administratorul a montat o placă de avertizare cu mesajul „Atenţie, cade tencuiala!” „În Arad, turiştii pe care îi cheamă domnul Falcă trebuie să poarte caschete de armată, ca să nu păţească nimic dacă le cade tencuiala în cap”, a declarat Mihăiţă Calimente, conform sursei citate.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.