Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalii lui Dragnea refuză funcții în Guvern: 'Nu mai vreau chiar dacă mi se propune'

psd sigla

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a declarat vineri, pentru Agerpres, că nu vrea să fie nominalizat pentru a face parte din viitorul guvern. "Nu mai vreau. Nu, nu. (...) Chiar dacă mi se va propune", a fost răspunsul lui Stănescu la întrebarea dacă mai vrea să facă parte din viitorul executiv, în condiţiile în care săptămâna trecută a declarat într-o conferinţă de presă că ar accepta să fie ministru în viitorul guvern dacă i se va propune acest lucru.

Legenda politică spune că Paul Stănescu este unul dintre cei mai puternici oameni din PSD. Mai mulți foști miniștri din guvernul Grindeanu îi erau oameni apropiați, iar în partid erau cunoscuți ca ”gruparea de la Olt”.

Citeşte şi: Mesajul lui Emmanuel Macron după întâlnirea cu Klaus Iohannis:Ce a spus preşedintele Franţei / VIDEO

Stănescu a mai afirmat că o hotărâre privind nominalizările pentru viitorul guvern va fi luată de PSD în cadrul CEx şi nu poate spune dacă ar fi alţi social-democraţi din judeţul Olt care să fie propuşi pentru o funcţie de ministru. "Nu este hotărârea noastră, din Olt, e hotărârea CEx-ului, discutăm cu toţii", a declarat Stănescu referindu-se la nominalizările pentru funcţiile de miniştri în viitorul guvern.

Citeşte şi: Decizie de ULTIMĂ ORĂ a celor de la RATB: Se suplimentează parcul de vehicule în perioada caniculei

Săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă susţinută la Slatina, atunci când a fost întrebat dacă va face parte din viitorul cabinet, Paul Stănescu a răspuns că intra în noul guvern, dacă partidul i-o va cere, în anumite condiţii. El a menţionat că a refuzat să facă parte din actualul guvern. "Am refuzat să intru în primul guvern. Dacă partidul mi-o va cere, voi intra în următorul guvern, sigur, în anumite condiţii, nu chiar aşa, la prima strigare. Îmi doresc să fie o echipă politică, pentru că oamenii politici trebuie să aibă responsabilitate, pentru că oamenii politici au fost votaţi de nişte oameni şi cred că responsabilitatea oamenilor politici faţă de actul de guvernare e mult mai mare. Şi dacă te duci acolo, trebuie să fii responsabil de ce ai ajuns acolo şi de ce faci acolo. (...) Am un plan, dar nu pot să-l spun la ora asta. Sunt oameni politici, preşedinţi de organizaţii (n.r. - care ar putea face parte din viitorul guvern)", a apreciat preşedintele PSD Olt.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.