Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider UNPR amenință un vicepremier: Unii vor totul, dar vor pierde totul!

tarata dragnea

Culiţă Tărâţă a transmis din nou un mesaj cât se poate de dur spre Vicepremierul şi Ministrul Dezvoltării: “Unii vor totul, dar vor pierde totul!”.

Respectiva ameninţare (făcută la Est TV Neamţ, considerată televiziunea de casă a baronului UNPR) nu a avut precizat în clar, adresantul, dar contextul în care a făcută nu lasă loc niciunui dubiu. Dialogul din acel moment dintre Tărâţă şi cei doi moderatori se referea la ultimele schimbări făcute de Guvern pe aplicarea celebrei Ordonanţe 28, prin care bani de la Ministerul Dezvoltării ajung la primăriile locale, pentru investiţii în infrastructura locală. Mai concret, dacă anterior depunerea proiectelor şi derularea investiţiilor presupunea intermediarul Consiliul Judeţean (de unde şi expresia „finanţările pe OG 28 stau în pixul preşedintelui CJ”), după ultimele modificări operate, traseul este unul direct şi exclusiv comună – minister. În urmă cu câteva săptămâni, chiar a ajuns la Prefectura Neamţ o adresă, remisă ulterior şi primarilor din judeţ, prin care se sublinia noua reglementare. Ei bine, spunând în cadrul emisiuniii respective că el a respectat legea de aplicare a Ordonanţei 28 dar că alţii au modificat-o pentru ca finanţările să nu mai treacă prin Consiliul Judeţean, slobod la gură cum îi e felul, Culiţă Tărâţă a scăpat respective perlă: „Unii vor totul, dar vor pierde totul!”, relatează presa locală.

Cum în locul pixului hotărâtor la preşedintelui CJ rolul revine acum, exclusiv, stiloului de ministru, mai mult sau mai puţin voalată, ameninţarea de mai sus nu pare destinată altcuiva decât lui Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltării.

Nu este prima dată când Culiţă Tărâţă rostogoleşte ameninţător vorbele spre acest ministru. După cum am arătat anterior, cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare, acelaşi baron UNPR îl acuza pe Dragnea (într-un clip electoral!!!) că i-ar fi cerut nici mai mult nici mai puţin decât să direcţioneze, cu dedicaţie, o lucrare de 74 miliarde de lei vechi către o anumită firmă.

Citeste si: Culiţă Tărâţă: Dragnea îmi spusese să dau la o firmă 74 de miliarde! (VIDEO)

Păi, dar ce să ascult? Să ascult că îmi spusese să dau la o firmă 74 de miliarde?… Eu nu-s bătut în cuie la Consiliul Judeţean şi nici el la Ministerul Dezvoltării!”, spunea, în mai, Culiţă Tărâţă, citatul de mai sus cuprinzând, deopotrivă, şi acuzaţie şi ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.