Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru din Guvernul lui Mihai Tudose, implicat într-un scandal imens: Mihai Fifor, acuzat de demiterea unui inspector şcolar / FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Scandal imens cu un ministru PSD în prim plan. Mihai Fifor, titularul de la Economie are parte de acuzaţii extrem de dure. Soţia fostului inspector general şcolar Mladin, a publicat pe Facebook, o conversaţie între Claudiu Mladin şi Mihai Fifor, în care Fifor condiţionează chiar prezenţa ministrului învăţământului la inaugurarea sediului ISJ Arad, şi îi cere să nu invite oficialităţile oraşului pe motiv că au altă culoare politică.

După ce Mladin a fost dat afară din funcţia de Inspector General, Mihai Fifor l-a luat la mişto pe fostul inspector, într-o postare pe Facebook. Ulterior, postarea a dispărut de pe contul lui Mihai Fifor, conform ghidularadean.ro.

Replica soţiei lui Mladin e pe măsură: “Domnule Fifor, văd că vă plac fotografiile noastre de familie din concediul aferent anului 2013, motiv pentru care vă repostez poza cu gondola, nu de alta, dar ,,a dispărut"! Oare de ce în urmă cu trei ani aceste fotografii nu ,,stârneau" invidii?! Rămân la părerea că ar trebui să aveţi alte atribuţii (mă întreb cât de epuizantă poate fi funcţia pe care o deţineţi, dacă aveţi atâta timp la dispoziţie, când unii muncesc de dimineaţa până seara?!). Nu consider că acestea sunt atribuţiile unui meteoric ministru al Economiei. Vocabularul pe care îl folosiţi este nedemn de funcţia pe care o deţineţi.”, a scris Sofia Mladin pe contul său de Facebook.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.